Kategoriler
Panda Dome Advanced Security

Panda Dome Advanced Security

17.10.2020
Panda Dome Complete, Panda Global Protection'ın yerini aldı. Bu yeni, güncel güvenlik çözümü artık size hem kullanımı kolay hem de sezgisel bir arayüz ve bilgisayarınız için sağlam koruma sağlayan yeni özellikler ve araçlarla birlikte geliyor.

Panda Dome Advanced Security

Panda Dome Complete, Panda Global Protection'ın yerini aldı. Bu yeni, güncel güvenlik çözümü artık size hem kullanımı kolay hem de sezgisel bir arayüz ve bilgisayarınız için sağlam koruma sağlayan yeni özellikler ve araçlarla birlikte geliyor.

Kurulduktan sonra virüsleri, casus yazılımları, rootkit'leri, bilgisayar korsanlarını ve çevrimiçi dolandırıcılığı unutabilirsiniz. Panda Dome Essential ile en son kötü amaçlı yazılım tehditlerine karşı gerçek zamanlı korumanın yanı sıra Android cihazlarınız için güvenliğin keyfini çıkarabilirsiniz.

Panda Dome Complete ile güvenle alışveriş yapabilir ve internette gezinebilirsiniz. Yeni gerçek zamanlı koruma teknolojisi sayesinde, yeni 'Panda Küresel Koruma' her zamankinden daha güvenli, daha hızlı ve daha eksiksiz. Bununla birlikte, fotoğraf ve videoları paylaşabilir, çevrimiçi alışveriş yapabilir ve bankacılık işlemlerini gerçekleştirebilir, en sevdiğiniz blogları okuyabilir veya Web'e tam bir gönül rahatlığı ile ve kesintisiz olarak göz atabilirsiniz.

Standart olarak gelen stok yapılandırması yerine Panda Dome Complete'i yapılandırmak istiyorsanız, yapabilirsiniz. Uygulama, bilgisayarınızı güvenli modda başlatmanıza ve kritik durumlarda dezenfekte etmenize olanak tanır.

Temel Özellikler şunları içerir:

Antivirüs, virüslere, fidye yazılımlarına ve kötü amaçlı yazılımlara karşı koruma sağlar.
Güvenlik duvarı, bilgisayar korsanlarının güvenliğini sağlar.
Güvenli Tarama, İnternet'te gezinirken kullanıcıları korur.
Process Monitor, sistem arka plan işlemlerinizi analiz eder.
VPN, kullanıcıların verilere halka açık ağlar üzerinden uzaktan güvenli bir şekilde erişmesine izin verir.
Ebeveyn Denetimleri, çocuklarınızın çevrimiçi olarak erişebileceklerini yapılandırır.
Veri koruma ve şifre yöneticisi, tüm şifrelerinizin güvende tutulmasını sağlar.
Cihaz konumu, ayarlama ve uzaktan kumanda, tüm taşınabilir cihazlarınızı görünür ve güvende tutar.
Panda Dome Complete, gizliliğinizi korumanıza yardımcı olmak için tasarlanmış diğerleriyle birlikte daha önce bahsedilen tüm özelliklerle birlikte gelir. Verileri güvenli bir şekilde yedeklemenizi ve depolamanızı ve parolaları yönetmenizi sağlar. Ayrıca dosyalarınızı fidye yazılımı saldırılarına karşı koruyabilir veya isterseniz kurtarma olanağı olmadan silebilirsiniz. Yerleşik arayüzde, tek ana pencereden erişilebilen sekmeler bulunur.

Panda Security'nin Bulut Teknolojisi, herkesin katkıda bulunduğu bir kullanıcı topluluğuna dayalı akıllı bir koruma sistemi sağlar. Bilgisayarınız her zaman güncel olacak ve tam olarak korunacaktır.

Panda Dome Complete, en yeni işletim sistemleri ve platformlar tarafından sağlananla daha uyumlu olan yeni, daha modern ve sezgisel bir kullanıcı deneyiminin keyfini çıkarmanızı sağlar. Panda Dome Advanced ile ilgili en güzel şey, onu kullanmak için uzman olmanız gerekmemesidir; sizin için her şeyi yapar. Basitçe kurun ve virüsleri ve diğer tehditleri unutun.