Kategoriler
Office 2016 Pro Plus

Office 2016 Pro Plus

17.10.2020
Outlook, Publisher, Access, Word, Excel, PowerPoint ve OneNote'un tam, yüklü sürümleri. Office Professional 2016, zaman kazandıran özellikler, yeni bir modern görünüm ve yerleşik işbirliği araçlarıyla profesyonel görünümlü belgeler oluşturmanıza, sunmanıza, iletişim kurmanıza ve yayınlamanıza yardımcı olur.

Office 2016 Pro Plus

Outlook, Publisher, Access, Word, Excel, PowerPoint ve OneNote'un tam, yüklü sürümleri. Office Professional 2016, zaman kazandıran özellikler, yeni bir modern görünüm ve yerleşik işbirliği araçlarıyla profesyonel görünümlü belgeler oluşturmanıza, sunmanıza, iletişim kurmanıza ve yayınlamanıza yardımcı olur. Çalışmanızı OneDrive'da buluta kaydedin ve ona her yerden erişin.

Oluşturmak

Office, doğrudan cihazınıza indirilen en sevdiğiniz uygulamaların en yeni sürümleriyle tam yüklü olarak gelir. Harika şeyler yapmanıza yardımcı olmak için tamamen yeniden keşfedilen yerleşik tasarım, araştırma ve prova araçlarıyla en iyi çalışmanızı yaratın.

İşbirliği yap

İster çevrimiçi, ister çevrimdışı veya başkalarıyla aynı anda çalışıyor olun, işleri kendi yönteminizle yapın, herkesle işbirliği yapın ve sürüm geçmişi ve gerçek zamanlı birlikte yazma ile paylaşılan belgelerinizi kolayca yönetin.

Word 2016

Son teknoloji düzenleme, inceleme ve paylaşım araçlarıyla profesyonel görünümlü belgeler oluşturun ve paylaşın. Yeni Tasarım sekmesi, özelliklere hızlı erişim sağlar ve Akıllı Arama, web'deki ilgili bağlamsal bilgileri doğrudan Word'ün içinde gösterir.

Excel 2016

Verilerinizi yeni ve sezgisel bir şekilde analiz edin ve görselleştirin. Excel 2016, popüler klavye kısayollarını korurken yeni bir kullanıcı arayüzü ile donatılmıştır. Zaman kazanmak ve içgörülere odaklanmak için Analiz Araç Paketi, Dilimleyiciler ve Formül Oluşturucu gibi özelliklerden yararlanın.

Outlook 2016

Düzenleyin ve İletişim Kurun E-postanızın, takviminizin, kişilerinizin ve dosyalarınızın net, birleşik bir görünümüyle bağlantıda ve üretken kalın. Daha fazlasını yapmak için temel e-postanın ötesine geçin.

Access 2016

Office 2016 Professional'ın bir parçası olarak Microsoft Access ile Veri Deponuzu analiz edin, sorgulayın ve görselleştirin. Access birden çok veritabanına bağlanabilir, özelleştirilebilir şablonlar içerir ve size her şeyi kapsayan bir veri geliştirme ortamı sunar.

Publisher 2016

Microsoft Publisher'ın en yeni tasarım ve düzenleme araçlarıyla profesyonel kalitede düzenler oluşturun ve paylaşın. İçeriği değiştirin, efektler ekleyin ve bitmiş projelerinizi tek bir eksiksiz uygulamada kolayca paylaşın.

PowerPoint 2016

Yeni slayt geçişleri ve geliştirilmiş Animasyonlar görev bölmesiyle fikirlerinizi oluşturun, işbirliği yapın ve etkili bir şekilde sunun. Slaytlarınızın yanında sıralı yorumlar, geri bildirimleri sunumlarınıza dahil etmenize yardımcı olur.

OneNote 2016

Kendi dijital defterinizdir, böylece notları, fikirleri, web sayfalarını, fotoğrafları, hatta ses ve videoyu tek bir yerde tutabilirsiniz. İster evde, ister ofiste veya hareket halindeyken, başkalarıyla paylaşırken ve işbirliği yaparken, gittiğiniz her yere yanınızda götürebilirsiniz.

Skype Kurumsal

Windows, Mac, iOS ve Android ™ üzerindeki istemcileri kullanarak ekibinizle her yerde bağlantı kurun veya Skype Kurumsal ile uzaktaki katılımcıları her boyuttaki toplantı alanlarına getirin. Tek bir tıklama ile herkes herhangi bir cihazdan çevrimiçi toplantınıza katılabilir. Hemen buluşmayı seçebilir veya daha sonrası için Outlook'tan planlama yapabilirsiniz

OneDrive

OneDrive, fotoğrafları, videoları, belgeleri ve daha fazlasını istediğiniz yerde, herhangi bir cihazda kolayca yedeklemenizi, depolamanızı ve paylaşmanızı sağlar. Ayrıca Microsoft hesabınız büyük miktarda ücretsiz çevrimiçi depolama alanıyla birlikte gelir.