Kategoriler
Adobe Photoshop CC 2020

Adobe Photoshop CC 2020

18.10.2020
Dünyanın en iyi görüntüleme uygulaması, neredeyse her yaratıcı projenin merkezinde yer alır. Fotoğraflarınızı, web sitenizi ve mobil uygulama tasarımlarınızı, 3B çizimlerinizi, videolarınızı ve daha fazlasını oluşturmak ve geliştirmek için masaüstü ve mobil cihazlarda çalışın.

Adobe Photoshop CC 2020

Arka planı sağlam tutarken fotoğraflarınızdaki nesneleri rötuşlayın ve kaldırın.

Hayal edebileceğiniz her şeyi yaratın.

Dünyanın en iyi görüntüleme uygulaması, neredeyse her yaratıcı projenin merkezinde yer alır. Fotoğraflarınızı, web sitenizi ve mobil uygulama tasarımlarınızı, 3B çizimlerinizi, videolarınızı ve daha fazlasını oluşturmak ve geliştirmek için masaüstü ve mobil cihazlarda çalışın.

En son sürümler, web ve uygulama tasarımı, fotoğrafçılık, baskı ve grafik tasarım için harika yeni özelliklerle her türlü ilhamınızı hızlı bir şekilde inanılmaz çalışmalara dönüştürmenize yardımcı olur.

Yeni özellikler:

Uygulama içi arama - Doğrudan parmaklarınızın ucunda bulunan yeni bir arama panelini kullanarak uygulama içinden Photoshop araçlarını, panellerini, menülerini, Yardım içeriğini ve öğreticileri hızla arayın.

Adobe XD ile daha sıkı entegrasyon - Artık Photoshop tasarım varlıklarını Adobe Experience Design CC'ye (Beta) kolayca yapıştırmak için SVG öğelerini panonuza kopyalayabilirsiniz.

Geliştirilmiş Özellikler paneli - Özellikler paneli artık belgenin yanı sıra yaygın katman türleri hakkında bilgi de görüntüler, böylece hassas ayarlamalar yapmak daha kolaydır.

SVG OpenType yazı tipleri desteği - Sisteminizde yüklü olan tüm SVG yazı tiplerine Photoshop Yazı Tipi menüsünden erişin. Duyarlı tasarım için harika olan SVG yazı tipleri, birden çok rengi ve degradeyi destekler ve raster veya vektör olabilir.

Creative Cloud Assets iyileştirmeleri - Creative Cloud Libraries, masaüstü ürünlerinizle oluşturulan varlıklar ve mobil projeler dahil olmak üzere Creative Cloud'da depolanan tüm varlıklarınızı arşivleyin ve geri yükleyin.

Typekit Marketplace ile tanışın - Artık sektörün en büyük isimlerinden font satın alabilir ve bunları Photoshop projelerinizde kullanabilirsiniz. Adobe Typekit, Marketplace fontlarınızı ihtiyaç duyduğunuz her yerde sunmak için font senkronizasyonunu ve web teknolojilerini kullanır.

Daha iyi genel performans - Photoshop, daha hızlı bir Sıvılaştırma aracı da dahil olmak üzere performans iyileştirmeleri sayesinde artık daha verimli çalışıyor.

MacBook Pro için Touch Bar Desteği - Yeni MacBook Pro'da en sevdiğiniz araçlara anında erişin. Photoshop komutlarını seçin, karışım modlarını ve renkleri değiştirin ve hatta tek bir dokunuşla komutlara erişin.

  • Photoshop, aşağıdakileri içeren bir Creative Cloud Üyeliğinin parçası olarak gelir:
  • Photoshop'un son sürümü
  • En son güncellemelere ve yeni özelliklere hazır oldukları anda erişin
  • Kendi portföy web siteniz ve premium yazı tipleriniz
  • 20 GB çevrimiçi depolama alanı

Sistem gereksinimleri:

Pencereler.

Intel Core 2 veya AMD Athlon 64 işlemci; 2 GHz veya daha hızlı işlemci.

Service Pack 1, Windows 8.1 veya Windows 10 ile Microsoft Windows 7.

2 GB RAM (8 GB önerilir).

32 bit kurulum için 2 GB kullanılabilir sabit disk alanı; 64 bit kurulum için 2,1 GB kullanılabilir sabit disk alanı; yükleme sırasında ek boş alan gerekir (çıkarılabilir flash depolama cihazlarına yüklenemez).

16 bit renk ve 512 MB VRAM (1 GB önerilir) * ile 1024 x 768 ekran (1280x800 önerilir).

OpenGL 2.0 uyumlu sistem.

Yazılımın etkinleştirilmesi, aboneliklerin doğrulanması ve çevrimiçi hizmetlere erişim için İnternet bağlantısı ve kayıt gereklidir. **

Mac os işletim sistemi.

64 bit destekli çok çekirdekli Intel işlemci.

Mac OS Xv10.9, v10.10 veya v10.11.

2 GB RAM (8 GB önerilir).

Kurulum için 2 GB kullanılabilir sabit disk alanı; yükleme sırasında ek boş alan gerekir (büyük / küçük harfe duyarlı dosya sistemi kullanan bir birime veya çıkarılabilir flash depolama aygıtlarına yüklenemez).

16 bit renk ve 512 MB VRAM (1 GB önerilir) ile 1024 x 768 ekran (1280x800 önerilir). *

OpenGL 2.0 uyumlu sistem.