Kategoriler
Adobe Indesign CC

Adobe Indesign CC

18.10.2020
Sektör lideri sayfa tasarım yazılımı ve mizanpaj uygulaması, basılı ve dijital medya için güzel belgeler oluşturmanıza, ön kontrolüne ve yayınlamanıza olanak tanır. InDesign CC, posterler, kitaplar, dijital dergiler, e-Kitaplar, etkileşimli PDF'ler ve daha fazlasını yapmak için ihtiyacınız olan her şeye sahiptir.

Adobe Indesign CC

Düzen tasarımında bir sonraki sayfa.

Sektör lideri sayfa tasarım yazılımı ve mizanpaj uygulaması, basılı ve dijital medya için güzel belgeler oluşturmanıza, ön kontrolüne ve yayınlamanıza olanak tanır. InDesign CC, posterler, kitaplar, dijital dergiler, e-Kitaplar, etkileşimli PDF'ler ve daha fazlasını yapmak için ihtiyacınız olan her şeye sahiptir.

Çarpıcı düzenler. Yalnızca InDesign ile.

İster basılı ister dijital ortamda çalışın, InDesign sayfadan fırlayan düzenler oluşturmanıza yardımcı olabilir.

Baskıda bir izlenim bırakın.

Kırtasiye malzemeleri, el ilanları ve posterlerden broşürlere, yıllık raporlara, dergilere ve kitaplara kadar her şeyi tasarlayın. Profesyonel düzen ve dizgi araçlarıyla, şık tipografi ve zengin grafikler, resimler ve tablolar içeren çok sütunlu sayfalar oluşturabilirsiniz. Ve sadece birkaç tıklamayla belgelerinizi yazdırmaya hazırlayabilirsiniz.

Dijital yayınlar. Göz kamaştırıcı etkileşimler.

Ses, video, slayt gösterileri ve animasyonlarla insanları çeken dijital dergiler, e-Kitaplar ve etkileşimli çevrimiçi belgeler oluşturun. InDesign, tasarım öğelerinizi yönetmenizi kolaylaştırır ve EPUB ve PDF'den HTML'ye kadar her formatta hızlıca sürükleyici deneyimler sunmanızı sağlar.

Ekibinizi aynı sayfada tutun.

İşbirliği için oluşturulmuş araçlarla daha hızlı ve daha akıllı tasarım yapın. InDesign, Adobe InCopy CC ile sorunsuz bir şekilde bütünleşir, böylece mizanpajlar üzerinde yazarlar ve editörlerle aynı anda çalışabilirsiniz. Tüm geri bildirimlerinizi görmek için yorumları ve düzenlemeleri PDF'lerden içe aktarın. Creative Cloud Libraries aracılığıyla ekip üyeleriyle metin, renk, grafik ve daha fazlasını paylaşın.

Yeninin neler yapabileceğini görün.

PDF yorumu içe aktarma
Artık bir PDF oluşturduğunuzda, dosyaya eklenen yorumlar incelenmek üzere uygulamaya geri aktarılabilir.

Düzen ayarlama
Artık belgenizin boyutunu değiştirdiğinizde, metniniz ve grafikleriniz otomatik olarak yeniden yapılandırılır.

Özellikler paneli
Yeni, daha sezgisel bir arayüz, ihtiyaç duyduğunuz anda doğru kontrollere erişmeyi hiç olmadığı kadar kolaylaştırır.

İçeriğe Uygun Sığdırma
Adobe Sensei teknolojisiyle desteklenen yeni bir özellikle odakta kalmak için görüntüleri otomatik olarak yeniden boyutlandırın ve sığdırın.